Ceas
Ultimele subiecte
Top postatori
Nicoleta (856) | ||||
catalinstefan (343) | ||||
anuta22 (212) | ||||
Rania (210) | ||||
Monicutza (205) | ||||
veromadalina (134) | ||||
florares (48) | ||||
iulia_iulia (40) | ||||
Irina (15) | ||||
brigitta (12) |
Conectare
Căutare
facebook
Alba ca Zapada si ce 7 piticoti
Desert cu inghetata si mascarpone
2 participanți
Pagina 1 din 1
Desert cu inghetata si mascarpone
Iti trebuie:
8 capsune pentru decor
140 g fistic ( sau nuci, alune )
4 frunze de menta
1 lingurita cu zahar pudra
Pentru inghetata de capsune iti trebuie:
1/2 kg capsune
250 g zahar pudra
3 oua
3 linguri lapte praf
Pentru crema mascarpone iti trebuie:
250 g mascarpone
2 oua
2 linguri cu zahar pudra
100 ml frisca lichida.
Pregateste inghetata asa:
Bate spuma albusurile, adauga capsunele (pastreaza cateva pentru decor) si zaharul.
Amesteca si toarna laptele praf dizolvat in 200 ml de apa.
La final, adauga galbenusurile.
Amesteca totul cu mixerul si pune la congelator pentru cateva ore.
Pregatesti crema mascarpone asa:
Bate galbenusurile cu zaharul pudra, adauga crema mascarpone, lingura cu lingura, si amesteca pana se omogenizeaza.
Incoporeaza albusurile batute spuma.
Bate frisca si albusurile spuma.
Foloseste o banda de carton (lata de 5 cm) pentru a da forma cremei mascarpone pe fiecare farfurie.
Garniseste marginile cu fistic taiat (nu marunt), adauga cate un strat de feliute subtiri de capsune si, la final, cate o cupa cu inghetata.
Serveste rece, cu frunze de menta pudrate cu zahar.
Pofta buna!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
8 capsune pentru decor
140 g fistic ( sau nuci, alune )
4 frunze de menta
1 lingurita cu zahar pudra
Pentru inghetata de capsune iti trebuie:
1/2 kg capsune
250 g zahar pudra
3 oua
3 linguri lapte praf
Pentru crema mascarpone iti trebuie:
250 g mascarpone
2 oua
2 linguri cu zahar pudra
100 ml frisca lichida.
Pregateste inghetata asa:
Bate spuma albusurile, adauga capsunele (pastreaza cateva pentru decor) si zaharul.
Amesteca si toarna laptele praf dizolvat in 200 ml de apa.
La final, adauga galbenusurile.
Amesteca totul cu mixerul si pune la congelator pentru cateva ore.
Pregatesti crema mascarpone asa:
Bate galbenusurile cu zaharul pudra, adauga crema mascarpone, lingura cu lingura, si amesteca pana se omogenizeaza.
Incoporeaza albusurile batute spuma.
Bate frisca si albusurile spuma.
Foloseste o banda de carton (lata de 5 cm) pentru a da forma cremei mascarpone pe fiecare farfurie.
Garniseste marginile cu fistic taiat (nu marunt), adauga cate un strat de feliute subtiri de capsune si, la final, cate o cupa cu inghetata.
Serveste rece, cu frunze de menta pudrate cu zahar.
Pofta buna!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Re: Desert cu inghetata si mascarpone
arata delicioasa am sa incerc si eu la vara
anuta22- Piticotul Timidila
- Mesaje : 212
Reputatie : 2
Joburi/Distractii : internetul
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Mier Iun 29, 2011 3:25 pm Scris de catalinstefan
» Jojo a nascut un baietel de nota 10
Lun Iun 27, 2011 8:12 am Scris de Nicoleta
» Locul pentru a face cunostinta !
Sam Iun 18, 2011 8:45 pm Scris de Nicoleta
» Vand hainute fetite si baietei
Mar Mai 31, 2011 6:57 pm Scris de ema-go
» hainute noi marca original marines copii6/9luni-10ani
Sam Apr 09, 2011 8:50 am Scris de dunca cristina
» Turcia-locul unde Orientul se intalneste cu Occidentul
Lun Mar 28, 2011 8:32 am Scris de catalinstefan
» Lista alba si neagra a cosmeticelor
Joi Mar 24, 2011 9:34 pm Scris de Rania
» Emiratele Arabe Unite
Joi Mar 24, 2011 9:27 pm Scris de Rania
» Ce filme ati vizionat in ultimul timp?
Joi Mar 24, 2011 9:20 pm Scris de Rania