Lumea Mamicilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ceas
Ultimele subiecte
» Meniul zilei
Adina Barbu nu mai are rabdare EmptyMier Iun 29, 2011 3:25 pm Scris de catalinstefan

» Jojo a nascut un baietel de nota 10
Adina Barbu nu mai are rabdare EmptyLun Iun 27, 2011 8:12 am Scris de Nicoleta

» Locul pentru a face cunostinta !
Adina Barbu nu mai are rabdare EmptySam Iun 18, 2011 8:45 pm Scris de Nicoleta

» Vand hainute fetite si baietei
Adina Barbu nu mai are rabdare EmptyMar Mai 31, 2011 6:57 pm Scris de ema-go

» hainute noi marca original marines copii6/9luni-10ani
Adina Barbu nu mai are rabdare EmptySam Apr 09, 2011 8:50 am Scris de dunca cristina

» Turcia-locul unde Orientul se intalneste cu Occidentul
Adina Barbu nu mai are rabdare EmptyLun Mar 28, 2011 8:32 am Scris de catalinstefan

» Lista alba si neagra a cosmeticelor
Adina Barbu nu mai are rabdare EmptyJoi Mar 24, 2011 9:34 pm Scris de Rania

» Emiratele Arabe Unite
Adina Barbu nu mai are rabdare EmptyJoi Mar 24, 2011 9:27 pm Scris de Rania

» Ce filme ati vizionat in ultimul timp?
Adina Barbu nu mai are rabdare EmptyJoi Mar 24, 2011 9:20 pm Scris de Rania

Top postatori
Nicoleta (856)
Adina Barbu nu mai are rabdare I_vote_lcapAdina Barbu nu mai are rabdare I_voting_barAdina Barbu nu mai are rabdare I_vote_rcap 
catalinstefan (343)
Adina Barbu nu mai are rabdare I_vote_lcapAdina Barbu nu mai are rabdare I_voting_barAdina Barbu nu mai are rabdare I_vote_rcap 
anuta22 (212)
Rania (210)
Monicutza (205)
veromadalina (134)
florares (48)
iulia_iulia (40)
Irina (15)
brigitta (12)

Conectare

Mi-am uitat parola

Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

facebook
Alba ca Zapada si ce 7 piticoti

Alba ca Zapada si ce 7 piticoti

Adina Barbu nu mai are rabdare

In jos

Adina Barbu nu mai are rabdare Empty Adina Barbu nu mai are rabdare

Mesaj Scris de Nicoleta Dum Feb 20, 2011 3:23 pm

ora Adinei locuieste de 4 ani pe o insula exotica, iar acest lucru inseamna multe ore de mers cu avionul. Adina spune insa ca nu mai are rabdarea de altadata.
"Nu pot sa zbor atat de mult", spune Adina Barbu despre faptul ca nu si-a vizitat pana acum sora mai mica, Luciana. Aceasta locuieste in Caraibe de 4 ani, alaturi de partenerul ei.

"O perioada de timp, cat am avut iubit in Japonia, eram mai tot timpul in avion. Acum pur si simplu nu mai am rabdare sa calatoresc mai mult de patru ore", povesteste Adina pentru showbiz.ro. "Si, nu, nu mi-e frica de avion", continua frumoasa, aflata acum in relatie cu un alt barbat. "In plus, eu iubesc zonele metropolitane, cu multi oameni, cu spatii largi pentru shopping, in nici un caz niste insule, fie ele si exotice", continua Adina Barbu. Dar sa nu credeti ca surorile nu se vad. Luciana a venit special in Romania pentru un pictorial fierbinte impreuna cu sora ei , realizat pentru [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Asa ca nu-i nicio problema daca Adina nu are dispozitie pentru avioane!
Nicoleta
Nicoleta
Administrator
Administrator

Reputatie : 1
Joburi/Distractii : Cititul, gastronomia, copii, etc etc etc!

https://7piticivoinici.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum